FAQ

Op deze FAQ pagina kunt u veelgestelde vragen en antwoorden vinden. Als u vraag hier niet beantwoord wordt, neem dan contact op met kennedymars.sittard@rodekruis.nl.

Waarom preventief afplakken?

Sommige mensen zweren bij het vooraf dakpansgewijs afplakken van de hiel, tenen of de hele voet met pleisters. Je creëert als het ware een extra laag over de huid. De medewerkers van het Rode Kruis zijn getraind in het preventief afplakken van voeten bij het lopen van lange afstanden. Wij doen dit tegen betaling en op afspraak op de dag vóór de Kennedymars Sittard in het Rode Kruisgebouw aan de Hemelsley. Voor meer informatie over het voorbereiden op de Kennedymars Sittard, ga naar de pagina van de Kennedymars Sittard met informatie over dit onderwerp.

Waar kan ik mij aanmelden?

Om u aan te melden voor het preventief afplakken, kunt u het formulier op deze pagina invullen.

Kan ik mij afmelden voor het afplakken?

Het is niet mogelijk om u via de portal af te melden. U kunt een mail sturen naar kennedymars.sittard@rodekruis.nl met uw naam, e-mailadres en telefoonnummer. Een medewerker zal uw afzegging verwerken.

Let op: als u verhinderd bent of de afspraak niet meer nodig hebt, meld u alsjeblieft tijdig af. Wij hebben maar beperkte capaciteit en er zijn veel deelnemers die gebruik maken van het preventief afplakken. Als u niet kunt geven wij deze plaats graag weg aan een andere deelnemer. Wacht dus alsjeblieft niet tot het laatste moment!

Wat gebeurd er met mijn gegevens?

Wij registreren uw gegevens (naam, e-mailadres, telefoonnummer) met als doel om uw aanmelding voor het afplakken te verwerken. Deze gegevens worden tijdelijk bewaard (tot 1 week na het plaatsvinden van de Kennedymars Sittard). Na deze periode worden uw gegevens verwijderd en zijn deze op geen enkele wijze terug te halen. De gegevens zijn verder alleen in te zien door de medewerkers van het Rode Kruis die zich bezig houden met de coordinatie van het afplakken van de Kennedymars Sittard.