Aanmelden preventief afplakken Kennedymars Sittard

Op deze pagina kunt u zich aanmelden voor het preventief afplakken voor de Kennedymars Sittard. De medewerkers van het Rode Kruis voeren dit de dag voor de Kennedymars Sittard uit. Onze medewerkers zijn getraind op het preventief afplakken van voeten.

Het Rode Kruis voert dit tegen betaling van € 15,- per persoon uit. Deze dient wanneer uw afspraak plaats vindt contant betaald te worden bij een medewerker van het Rode Kruis.

Let op: Vanaf 12 april 2022 is het niet meer mogelijk om online aan te melden voor het afplakken. Voor informatie kunt u terecht per mail op kennedymars.sittard@rodekruis.nl. We zijn op vrijdag 15 april 2022 vanaf 10:00 bereikbaar op het telefoonnummer: +31 (0)46-451 1448 voor aanmeldingen en informatie.

Aanmelden: keuze datum en tijd

Let op: gaandeweg zullen er meer tijden ingepland worden. Dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van vrijwilligers die kunnen afplakken alsmede van de hoeveelheid aanmeldingen. Als er geen tijd vrij is, kijk dan elke dag even opnieuw. Er kan op elk moment een tijd vrij- of bijkomen. Mocht het niet lukken, neem dan per mail contact met ons op.